Strategie. In Nurnberg, cei trei vechi prieteni au vorbit despre Campionatul Mondial care incepe maine Cristian Gatu nu calatoreste cu avionul. De frica. Pentru a ajunge in Franta, tara in care maine va incepe Campionatul Mondial de fete, presedinte
Strategie. In Nurnberg, cei trei vechi prieteni au vorbit despre Campionatul Mondial care incepe maine Cristian Gatu nu calatoreste cu avionul. De frica. Pentru a ajunge in Franta, tara in care maine va incepe Campionatul Mondial de fete, presedintele Federatiei a preferat masina. In drum, a facut o escala de o zi la Nurnberg, oras german ramas in istorie pentru paradele militare ale lui Adolf Hitler si, mai apoi, pentru procesul deschis criminalilor nazisti. La Nurnberg locuiesc doi dintre cei mai buni prieteni ai lui Gatu. Dieter Christenau s-a stabilit in Germania in 1987, dupa opt titluri de campion national cucerite cu Steaua si o CCE castigata pentru Romania, in 1968, cu aceeasi echipa. Este profesor de sport si antrenor la echipa de handbal junioare a clubului local. Roland Gunesch, cetatean german din 1993, a fost colegul de camera al lui Gatu si dublu campion mondial in 1970 si 1974. In prezent, este inginer, dar a ramas acelasi bun cunoscator al sportului care l-a facut celebru. "Noi stateam pe vremuri 11 luni pe an in cantonament si am ramas foarte buni prieteni. In privinta nationalei feminine de acum, cred ca are forta de a schimba medaliile de argint de la editia trecuta cu cele de aur. E o echipa valoroasa", a pronosticat Gunesch pentru CANCAN. Dieter Christenau l-a aprobat, opinand ca Romania are cea mai valoroasa echipa de fete din istoria acestui sport. Cristian Gatu parea mai ingrijorat de parcurgerea ultimilor 1.200 de kilometri pana la Toulon, locul de intalnire cu echipa lui Tadici, care a sosit ieri dupa-amiaza, cu avionul, decat de ratarea unui loc pe podiumul competitiei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.