Disperata ca nu se mai marita, o femeie din Iasi este dispusa la orice si a cerut chiar si ajutorul presei pentru acest demers. La fel ca ea, multe femei sunt dispuse la orice compromis pentru a se marita si nu mai tin cont de nimic. O parte dintre
Disperata ca nu se mai marita, o femeie din Iasi este dispusa la orice si a cerut chiar si ajutorul presei pentru acest demers. La fel ca ea, multe femei sunt dispuse la orice compromis pentru a se marita si nu mai tin cont de nimic. O parte dintre acestea iau cu asalt siteurile matrimoniale unde isi dau in descrierile personale varste cu multi ani in minus si mai putine kilograme decat in realitate. Toni Holban este insa o nemaritata dispusa deja sa recurga la gesturi extreme.

La cei 40 de ani ai sai, femeia din Iasi a inceput sa fie o prezenta zilnica in salile de judecata din instantele iesene, dar si in zona Penitenciarului de Maxima Siguranta. Ea nu merge acolo pentru a fi martor sau parte in vreun proces, ci pentru a-si cauta un sot. Destul de cocheta, machiata si imbracata in negru, data cu oja neagra pe unghii, ea a abordat in cateva randuri si presa, dornica sa-si spuna pasul. Femeia le-a cerut ziaristilor sa o ajute sa-si gasesca un sot. Povestea ei este una suculenta. Toni spune ca a vurt sa fie calugarita, dar nu a fost primita la nicio manastire. A avut o casnicie ratata iar acum panica a lovit-o rau de tot. “Nu mai pot, vreau sa ma marit, cu oricine, nu-mi e frica de nimic si de nimeni. Am cautat si la puscarie, ma marit si cu cel mai rau criminal de acolo, numai sa aiba o stare materiala cat de cat buna. Am fost si la seful puscariei, dar el crede ca am glumit. Nu am glumit deloc. Acum merg prin sali de tribunal si vad care ar putea fi viitorul meu sot. Vad detinutii la procese, imi notez totul despre ei, apoi incerc sa iau legatura cu ei, le scriu, ii vizitez ... Dar nu prea am reusit si doar voi, ziaristii, ma puteti ajuta. Daca scrieti, poate ma marit. “Ce daca este puscarias? Sunt oameni liberi mult mai rai decat criminalii de dupa gratii”, crede Toni Colban.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.