Prezent. Atacantul rapidist spune ca i-a trecut supararea pe CANCAN, dupa ce in urma cu doua luni, impreuna cu muntenegreanul Bozovic, era surprins de paparazzi in compania a doua fete Pierre Boya este unul dintre jucatorii preferati ai lui Mircea R
Prezent. Atacantul rapidist spune ca i-a trecut supararea pe CANCAN, dupa ce in urma cu doua luni, impreuna cu muntenegreanul Bozovic, era surprins de paparazzi in compania a doua fete Pierre Boya este unul dintre jucatorii preferati ai lui Mircea Rednic la Rapid. De cand a venit "Puriul" in Giulesti, camerunezul a evoluat cu regularitate in atacul "visiniu". Singurul lucru de care se poate plange in acest an este suita nefericita de accidentari suferite, in urma carora a vazut multe jocuri ale Rapidului in fata televizorului. - Mai esti suparat pe Cancan dupa cele aparute despre tine si Bozovic? - (Rade) Nu. Acum totul e in trecut. Am uitat ce s-a petrecut atunci. S-a intamplat si am trecut peste acel moment. - Cum te simti? Joci cu FC Vaslui? - Mi-am revenit dupa accidentare. In urma cu doua zile m-am pregatit separat, iar astazi (n.r. - ieri) am reintrat la antrenamentele normale alaturi de colegi. - Se spune ca ai cel mai mare salariu de la Rapid. E adevarat? - (Se amuza) Nu pot sa zic, pentru ca nu stiu cat castiga colegii mei. Nu cunosc. Eu primesc cat merit. - Ai jucat foarte putin, iar goluri nu prea ai dat. Totusi esti atacant. Asta e meseria ta. - (Iritat) Daca sunt accidentat ce pot sa fac eu?! M-am lovit pe gazon, nu in afara lui. - Goluri cand te pregatesti sa dai? - In primul rand trebuie sa intru pe teren, sa joc si sa fiu in forma. Apoi vin ele si golurile.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.