Steaua si Dinamo joaca diseara derby-ul clasic al campionatului romanesc, unul insa deosebit, intrucat ambele echipe sunt in pase foarte proaste, departe de podium si cu un joc care scartaie. In plus, jucatorii celor doua rivale sunt contestati vehem
Steaua si Dinamo joaca diseara derby-ul clasic al campionatului romanesc, unul insa deosebit, intrucat ambele echipe sunt in pase foarte proaste, departe de podium si cu un joc care scartaie. In plus, jucatorii celor doua rivale sunt contestati vehement de suporteri, iar o victorie a uneia dintre tabere ar aduce un dram de liniste. Tocmai din cauza rivalitatii si a situatiei grele, conducatorii ambelor echipe au anuntat ca nu se pune problema unor premieri speciale pentru jucatori, motivatia fiind doar dorinta acestora de a-si invinge rivalii si de a mai urca in clasament. Daca Borcea i-a amenintat pe dinamovisti ca viitorul lor in "Groapa" ar putea fi periclitat de un esec, Gigi Becali s-a multumit doar sa nu promita bani jucatorilor lui. "Meciul cu Dinamo este cel mai important de anul asta. Daca invingem, ne mai luptam la titlu, daca nu castigam, la revedere titlu, s-a terminat definitiv. E un meci de a mai trage sau a nu mai trage la titlu. In cazul unei infrangeri, ne mai luptam pentru locurile doi-trei, dar cred ca si locul doi ar fi deja compromis. Eu nu dau ultimatum jucatorilor la acest meci, fiecare isi face meseria lui, cum poate si cat poate. Nu am stabilit nicio prima in caz de victorie, pentru ce? Nu mai iau nicio prima pana nu fac rezultate. Au salarii, sute de mii de euro in cont, le ajunge", a spus Becali, precizand ca nu se pune problema demiterii lui Lacatus in cazul unui esec. La randul sau, Adrian Ilie, managerul sportiv in Ghencea, a apreciat ca echipa sa este motivata. "Steaua este favorita, pentru ca joaca acasa. Nu suntem certati cu suporterii, suntem in relatii bune cu toti, numai ca la finalul meciului cu Pandurii au fost dezamagiti de rezultat. Sper ca de aceasta data se ne bucuram cu totii la finalul meciului. Dorinta va fi atuul nostru, jucatorii sunt constienti ca e un meci extrem de important, pe care trebuie sa-l castigam. Se poate spune ca este un meci de mai mult de trei puncte, sunt cele trei puse in joc, plus moralul pe care l-ar aduce o asemenea victorie in fata unei contracandidate la locurile din frunte", a spus Ilie. Acesta este convins ca, si daca pierde, echipa lui Lacatus nu este complet eliminata din cursa pentru titlu. "Pana la finalul anului avem nevoie sa castigam tot, pentru a tine aproape, iar in retur sa fie altceva. Victoria cu Dinamo ar conta foarte mult. Nu am emotii pentru acest meci, desi este unul foarte important, in urma caruia trebuie sa iesim din aceasta perioada mai slaba", a comentat el. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.