Situatia din Romania este similara celei din Ungaria, unde 40% din populatie doreste sa isi creasca standardele de locuit. In Rusia si Cehia peste jumatate din populatie intentioneaza sa faca o astfel de schimbare in urmatorii cinci ani. Motivul prin
Situatia din Romania este similara celei din Ungaria, unde 40% din populatie doreste sa isi creasca standardele de locuit. In Rusia si Cehia peste jumatate din populatie intentioneaza sa faca o astfel de schimbare in urmatorii cinci ani. Motivul principal pentru schimbarea conditiilor de locuit in toate tarile incluse in studiu este dorinta de a locui mai confortabil decat in prezent.
In Romania, peste 60% din repondenti doresc sa-si imbunatateasca conditiile de locuit pentru a trai mai confortabil decat in prezent. Pentru 20% dintre romani, nevoia de a avea o locuinta in proprietate personala reprezinta al doilea motiv ca importanta pentru schimbarea conditiilor de locuit. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.