Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor: Cred ca este momentul in care discursurile demagogice si declaratiile fara acoperire trebuie sa dispara din comportamentul public al oamenilor politici pentru a lasa loc unei atitudini responsabile si
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor: Cred ca este momentul in care discursurile demagogice si declaratiile fara acoperire trebuie sa dispara din comportamentul public al oamenilor politici pentru a lasa loc unei atitudini responsabile si aplecate catre viitorul Romaniei. Tocmai de aceea cred ca orice gest politic sau initiativa trebuie gandita in raport cu beneficiile, dar si cu toate costurile - de timp sau financiare - pe care o decizie le impune. Astfel, va atrag atentia, domnule presedinte, ca este momentul ca Romania sa aiba posibilitatea, in cadrul reformei electorale, sa reduca din costurile enorme ce insotesc fiecare campanie electorala, fiecare scrutin. Costurile de organizare, suportate de catre statul roman, sunt de fapt bani folositi din buzunarul cetateanului. (...) Va solicit, domnule presedinte Basescu, sa analizati cu toata responsabilitatea beneficiile introduse de proiectul adoptat de catre Parlament si sa promulgati Legea privind alegerea Camerei Deputatilor si Senatului, aprobata de catre Parlament.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.