Piata proprietatilor rezidentiale din Bulgaria nu este afectata de criza internationala a creditelor, vecinii de la sud de Dunare beneficiind de investitiile est-europenilor, inclusiv romani, precum si de cererea locala tot mai mare de locuinte, potr
Piata proprietatilor rezidentiale din Bulgaria nu este afectata de criza internationala a creditelor, vecinii de la sud de Dunare beneficiind de investitiile est-europenilor, inclusiv romani, precum si de cererea locala tot mai mare de locuinte, potrivit Financial Times. "Criza creditelor are un impact major in special asupra Statelor Unite ale Americii si a pietei din Marea Britanie, in timp ce in Bulgaria piata imobiliara a fost condusa in ultimele sase luni de investitori din Rusia, Romania, Polonia si Ucraina", a declarat Rockarch Estates, Rossen Dimov. Investitorii din Rusia si din Romania au inceput sa ii inlocuiasca pe cei irlandezi si britanici, care dominau piata imobiliara de pe litoralul Marii Negre din Bulgaria, dar si din statiunile montane.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.