Un grav incident de navigatie a fost provocat, sambata, de valurile puternice si de o defectiune la motorul pescadorului Yldirim Lar 1, care se afla la 300 de metri de digul de nord al Portului Midia. Pe timpul noptii, pe mare a fost furtuna, iar va
Un grav incident de navigatie a fost provocat, sambata, de valurile puternice si de o defectiune la motorul pescadorului Yldirim Lar 1, care se afla la 300 de metri de digul de nord al Portului Midia. Pe timpul noptii, pe mare a fost furtuna, iar vantul puternic a provocat ruperea cabinei. Nava care este destul de veche a inceput sa ia apa si sa se scufunde. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 6.30, iar timp de trei ore, marinarii au stat in apa pana cand s-a reusit salvarea lor. La fata locului, a fost trimis remorcherul Alexandria 5 care a inceput operatiunile de salvare ale echipajului. Comandantul remorcherului Alexandria 5, Ion Iordache a declarat ca operatiunea a fost dificila din cauza vantului si a valurilor puternice. Echipele de interventie i-au gasit pe trei dintre marinari care erau in apa, legati unui de celelalat si au reusit sa ii urce la bord si sa ii aduca la mal. Cei trei erau constienti si au fost dusi la Spitalul de Urgenta pentru ingrijiri medicale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.