NORMAL. Relatia romantica, care a durat aproximativ trei ani, dintre printul Harry si prietena sa, Chelsy Davy, si-a incheiat, informeaza mass media britanica.  News of the World informeaza ca Chelsy Davy, nascuta in Zim

 NORMAL. Relatia romantica, care a durat aproximativ trei ani, dintre printul Harry si prietena sa, Chelsy Davy, si-a incheiat, informeaza mass media britanica.  News of the World informeaza ca Chelsy Davy, nascuta in Zimbabwe, studenta la un colegiu din Anglia, a pus capat acestei relatii din cauza lipsei de implicare din partea printului. Clarence House, resedinta printului Harry, in care locuiesc  tatal sau, printul Charles, si fratele sau, printul William, a refuzat sa ofere comentarii in acest sens, sustinand ca nu ofera detalii in legatura cu viata privata a acestora.  Printul Harry, 21 de ani, a absolvit anul acesta Academia Militara de elita Sandhust, unde s-a pregatit pentru a deveni ofiter. El spera ca intr-o zi sa poata lupta alaturi de colegii sai in cadrul unui razboi cum ar fi cel din Afganistan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.