Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a tinut sa raspunda ieri la acuzele care i-au fost aduse in legatura cu vanzarea drepturilor TV ale meciurilor echipei nationale. Fostul international a negat vehement o posibila intelegere intre el si boss-
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a tinut sa raspunda ieri la acuzele care i-au fost aduse in legatura cu vanzarea drepturilor TV ale meciurilor echipei nationale. Fostul international a negat vehement o posibila intelegere intre el si boss-ul de la Pro TV, Adrian Sarbu. Sustinand sus si tare ca federatia nu este obligata sa recurga la o licitatie, Lupescu uita ca nu tot ceea ce e legal este si moral. “Federatia este o institutie privata, noi nu suntem obligati sa facem nici o licitatie. Noi am facut aceasta cerere de oferta, nu licitatie, datorita pietei care s-a dezvoltat in Romania. Daca am fi vrut sa dam cuiva, puteam s-o facem de mult. Puteam sa chemam pe oricine la noi la federatie, sa semnam si cu asta basta. Oferta financiara si promovarea tuturor echipelor nationale trebuie sa fie cat de cat apropiate. Vrem sa facem pachete, sa nu vindem pe mai mult de 2-3 ani, acoperirea nationala a posturilor sa aiba minimum 70%, iar meciurile sa fie difuzate cu acces liber. Sa nu difuzeze in pay-per-view, e logic.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.