Apare o mare necesitate sa evadati din toate problemele de zi cu zi, si mai mult decat atat apare tendinta de a visa cu ochii deschisi. Ca rezultat, va acomodati cu ceilalti oameni, asa incat poate parea ca nu aveti opinii personale. Sunteti forte sensibili astazi si maine, devenind subiectul unor temeri nejustificate si chiar fobii. De cele mai multe ori, acestea pot fi rezultatul unei imaginatii foarte bogate si nelinistite. De asemenea, nativii vor fi sensibili in mod deosebit la energiile negative ale celor din jur. Astfel, veti simti cu multa usurinta orice energie malefica, orice stare de nervozitate din jur. Aveti o viata interioara bogata si plina in sentimente, de aceea va puteti indrepta catre muzica si poezie. Puteti lua o decizie importanta, dar fara cale de intoarcere. Chiar daca veti ezita la inceput, pana la urma va luati inima in dinti si veti lua atitudine. Daca vi se inchide o usa, raman oricum multe altele deschise. Nu va asteptati insa la o materializare peste noapte, incercati sa va indepliniti scopul pas cu pas. Nu este usor sa spargeti tipare care s-au impus de nulta vreme, mai intelept ar fi sa le ignorati.

Berbec
Cineva are mare nevoie de dumneavoastra, dar nu va aratati disponibil de la inceput. Vi se pare ca ar parea o slabiciune sa faceti acest lucru. Doriti sa va proiectati in fata celorlalti ca o persoana entuziasta, dinamica, rapida in gandire, dar daca accentuati prea tare aceste calitati, puteti parea plicticos si nelinistit. Doriti sa plecati undeva, dar depindeti foarte mult de o alta persoana, iar dezamagirea se poate instala rapid daca veti fi refuzati. Indecizia acesteia nu inseamna neaparat un refuz, ci mai degraba o tatonare. Nu accentuati anumite aspecte fara relevanta!

Taur
Veti sustine din tot sufletul activitatea unei persoane care pare sa va dea apa la moara in orice intreprindeti. Prezentati un interes flatant fata de aceasta persoana, dar ideal ar fi sa nu devina foarte evident acest lucru. Astazi si maine sunt aspecte favorabile realizarii unor contacte importante, cu conditia sa nu raspundeti prea emotional la stimulii externi. Partenerul va cere niste explicatii, si acest lucru va poate lua prin surprindere, de aceea ar fi bine sa cautati raspunsul cel mai pertinent.

Gemeni
Nu-i reamintiti partenerului toate greselile pe care le-a facut, deoarece puteti parea plictisitori. Asadar, incercati mai degraba sa-l indrumati spre o noua perspectiva. Puteti confunda un gest firesc de afectiune cu o un legamant foarte serios. Nu dati lucrurilor mai mare amploare decat au! Orice achizitie oricat ar fi de tentanta va trebui gandita de doua ori, deoarece exista riscul de a regreta mai tarziu pasul facut. La serviciu daca este in joc o promovare a unui alt coleg si poate aparea o mica tensiune sau nemultumire din partea dumneavoastra.

Rac
Va identificati cu un prieten la al carui necaz participati trup si suflet. Il veti ajuta foarte mult atat ca sprijin moral, cat si financiar. Puteti avea relatii bune cu strainii, puteti calatori mult sau chiar va puteti stabili in alta tara. Veti pretui in mod deosebit statutul social. Creativitatea din punct de vedere sexual este foarte importanta, lucru care il va binedispune si pe partenerul dumneavoastra. Sunt conditii propice unei bucurii semnificative cu partenerul, sau chiar unei realizari majore.

Leu
Sunteti vizati de toata lumea si fiecare miscare va este analizata cu mare atentie de catre rivali. Profesional vi se ofera sansa de a va specula din plin talentele, dar miza este foarte mare, asa incat nu va fi suficient sa fiti talentati, ci mai trebuie si sa va orintati din timp catre oamenii potriviti. Veti incerca sa va intemeiati o relatie bazata pe multa dragoste si pe devotament, de aceea considerati ca a venit momentul sa puneti piciorul in prag. Incercati sa va intelegeti bine cu toata lumea!