Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat ca forul olimpic va sprijini FR de Box in finantarea pugilistilor care mai au sanse de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing, dar numai pe baza unor propun
Ioan Dobrescu, secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, a declarat ca forul olimpic va sprijini FR de Box in finantarea pugilistilor care mai au sanse de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing, dar numai pe baza unor propuneri concrete si coerente. „Comitetul Executiv al COSR se va intruni saptamana viitoare pentru a analiza pozitia noastra fata de box. Federatia Romana de Box a luat niste masuri, dar acum trebuie sa ne spuna si concret, cine, cu cine se pregateste, ce se intampla, ca sa stim ce alegem din programul acesta. Noi vom discuta in functie de ce ni se propune.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.