Un politist din cadrul IPJ Suceava a fost destituit din functie, la sfarsitul saptamanii trecute si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si refuzul de a se supune recoltarii probelor
Un politist din cadrul IPJ Suceava a fost destituit din functie, la sfarsitul saptamanii trecute si s-a ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si refuzul de a se supune recoltarii probelor biologice.

In seara zilei de 22 octombrie, un sucevean a sunat la 112 sesizand faptul ca una dintre masinile Politiei orasului Brosteni este izbita intr-un podet de pe marginea drumului, iar la fata locului nu este nici un politist. Echipajul sosit la fata locului a constatat ca agentul Marius Boboc a plecat de la locul accidentului. Desi a fost sunat de colegii sai si de seful Politiei Broseni, agentul Boboc a refuzat sa se mai intoarca la fata locului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.