Un eveniment mai putin obisnuit s-a petrecut sambata noaptea la Vaslui, acolo unde delegatia lui CFR Cluj se odihnea inaintea meciului de ieri cu echipa antrenata de Dorinel Munteanu. La putine minute dupa ora unu, un grup de treizeci de indivizi do
Un eveniment mai putin obisnuit s-a petrecut sambata noaptea la Vaslui, acolo unde delegatia lui CFR Cluj se odihnea inaintea meciului de ieri cu echipa antrenata de Dorinel Munteanu. La putine minute dupa ora unu, un grup de treizeci de indivizi dotati cu tobe, trompete si alte instrumente de facut zgomot s-a postat in fata hotelului unde erau cazati clujenii si au facut taraboi pana spre patru dimineata. In consecinta, jucatorii lui Ioan Andone nu au putut pune geana peste geana si le-a fost foarte greu sa se concentreze in partida cu vasluienii. Conducatorii lui CFR Cluj i-au acuzat pe omologii moldoveni ca au pus la cale aceasta diversiune, dar Porumboiu si ai sai sustin ca nu au nici o vina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.