"Imi place sa simt banii ca instrument de investitie, nu ca un cont din care sa rezulte doar dobanda" , declara pentru Target, Camelia Sucu. Averea si-o estimeaza la 60 de milioane de euro, aceasta suma incluzand lichiditatile, valoarea grupului Clas
"Imi place sa simt banii ca instrument de investitie, nu ca un cont din care sa rezulte doar dobanda" , declara pentru Target, Camelia Sucu. Averea si-o estimeaza la 60 de milioane de euro, aceasta suma incluzand lichiditatile, valoarea grupului Class si a celorlalte investitii. "Consider ca am acum bani incat sa ajung sa ma plictisesc daca ma apuc sa-i numar. Insa fiind femeie de afaceri, n-are cum sa nu-mi placa jocul in sine si nu are cum sa nu-mi placa sa castig", povesteste
Camelia Sucu. Desi are o situatie materiala demna de invidiat, Camelia Sucu nu a renuntat sa se uite pe etichetele cu preturi. Ii place sa cheltuiasca, dar nu sa iroseasca. De exemplu, inainte de a-si cumpara o rochie compara preturile. Cu toate acestea, nu probeaza hainele decat atunci cand acestea costa de la cateva mii de euro in sus. Camelia Sucu are o colectie de 12 ceasuri pe care le-a strans incepand cu 1995 si pe care le tine in seif la banca, cel mai scump dintre ele fiind un Cartier cu briliante de aproximativ 28.000 de euro.
Din noul numar al revistei TARGET mai aflam ca, deocamdata, Camelia Sucu sta cu chirie in Dorobanti, pentru ca prioritar a fost sa achizitioneze o casa in care sa amenajeze birourile Class, si nu o resedinta pentru ea. Intre timp, biroul ei a devenit masina, pentru ca cea mai mare parte din timp si-o petrece in acest spatiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.