Portretul a fost realizat de un artist din FBI, specializat in acest gen de desene. Barbatul schitat are parul inchis la culoare si tine in brate un copil. Desenul a fost realizat pe baza marturiei lui Jane Tanner, o prietena a sotilor McCann care
Portretul a fost realizat de un artist din FBI, specializat in acest gen de desene. Barbatul schitat are parul inchis la culoare si tine in brate un copil. Desenul a fost realizat pe baza marturiei lui Jane Tanner, o prietena a sotilor McCann care a luat cina cu acestia in seara in care Madeleine a disparut.
Maddie a disparut in data de 3 mai, din camera unui complex hotelier din statiunea portugheza Praida da Luz, in timp ce parintii sai cinau la un restaurant din apropiere.
Jane Tanner a sustinut ca a vazut un barbat care a parasit cladirea in care familia McCann era cazata si ca acesta tinea in brate un copil. In desen, rapitorul este infatisat in timp ce merge, iar fata acestuia nu este conturata, deoarece Tanner nu i-a putut zari chipul.
"Credem ca este vorba de Madeleine care era scoasa de un barbat din apartament. Acordam o importanta majora difuzarii acestui portret", a declarat Clarence Mitchell, purtatorul de cuvant al familiei McCann. "Oricine cunoaste acel barbat trebuie sa sune la linia noastra telefonica imediat", a adaugat acesta, referindu-se la serviciul telefonic accesibil non-stop pe care sotii McCann l-au lansat recent. Acesta a fost primul interviu acordat de cuplul McCann de la examinarea lor de catre Politia portugheza, in data de 7 septembrie. Gerry si Kate sunt banuiti ca ar fi ucis-o accidental pe Madeleine si ca apoi au scapat de cadavru. Parintii micutei isi sustin insa nevinovatia si sustin varianta rapirii copilului. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.