Consiliul de Administratie  al SIF Moldova vrea sa convoace AGEA, pentru majorarea capitalului social prin acordarea de actiuni gratuite si modificarea actului constitutiv, in sensul flexibilizarii conditiilor de cvorum. CA a analizat variantele
Consiliul de Administratie al SIF Moldova vrea sa convoace AGEA, pentru majorarea capitalului social prin acordarea de actiuni gratuite si modificarea actului constitutiv, in sensul flexibilizarii conditiilor de cvorum. CA a analizat variantele de majorare a capitalului si sustine un proiect combinat, care sa includa si distributia de actiuni gratuite in contul dividendelor, a declarat ieri presedintele societatii de investitii financiare, Sorin Turtoescu. El a precizat ca este foarte important sa fie realizat cvorumul statutar pentru AGEA, respectiv reprezentarea a 50% din capitalul social. "Vom face orice este posibil pentru a avea investitori straini alaturi de noi la AGA", a spus Turtoescu. Actionarii straini detin aproape 40% din capitalul SIF Moldova.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.