Se strånge latul. Politistii olteni au reusit sa gaseasca masina care a disparut odata cu Ion Leontin Bebu. Anchetatorii sustin ca au un cerc de suspecti. Dosarul privind macabra descoperire a ajuns la Parchetul de pe långa Tribunalul Do
Se strånge latul. Politistii olteni au reusit sa gaseasca masina care a disparut odata cu Ion Leontin Bebu. Anchetatorii sustin ca au un cerc de suspecti. Dosarul privind macabra descoperire a ajuns la Parchetul de pe långa Tribunalul Dolj dupa ce, procurorii din Caras-Severin si-au declinat competenta.

Politistii doljeni au inceput cercetarile in cazul tanarului Leontin Ion Bebu, al carui trup a fost gasit taiat in bucati si aruncat sub doua podete din judetul Caras Severin. La nicio zi dupa inmormantarea lui Leo, oamenii legii au gasit autoturismul Daewoo Nubira, break, cu numarul DJ 09 ANS, disparut odata cu victima, la data de 3 octombrie.

Masina ce apartine Directiei Judetene de Sport Dolj a fost gasita pe un teren viran, in cartierul craiovean Brazda lui Novac in noaptea de joi spre vineri. “Am fost anuntati de o patrula ca masina care apartine DJS Dolj se afla in Brazda”, a declarat comisarul sef Liviu Tiulescu, adjunctul sefului IPJ Dolj.

“Autoturismul Nubira care a disparut odata cu Leontin Bebu a fost gasit, in stare foarte buna, pe un loc viran din cartierul Brazda lui Novac . Nu era avariat, ci doar abandonat. Se vor lua amprente si probe pentru a ajunge la criminali”, a spus purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, Maria Vasile. Autoturismul era parcat pe o laterala a centurii orasului langa un depozit de medicamente, printre blocuri. Dupa asigurarea perimetrului, la cativa metri de autoturism, politistii au gasit o geaca pe care au ridicat-o pentru cercetari. Potrivit locatarilor blocurilor din zona, care au fost audiati de catre politisti, masina a fost abandonata in acel loc de mai bine de o saptamana. Autoturismul avea numerele de inmatriculare si era incuiata. O echipa din cadrul Regiei Autonome de Transport a ridicat autoturismul si l-au dus la sediul politiei pentru o expertiza criminalistica. Politistii doljeni continua sa fac cercetari si sustin ca au deja un cerc de suspecti.

Expertiza criminalistica a fost un succes, spun anchetatorii. Ei sustin ca au reusit sa preleveze mai multe probe dactiloscopice (amprente) pe care urmeaza sa le compare cu cele din baza de date AFIS. Dosarul privind uciderea lui Ion Leontin Bebu a ajuns, ieri dupa amiaza, la Parchetul de pe langa Tribunalul Dolj.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.