PRIVATIZARE. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) relanseaza la privatizare societatea IAR Ghimbav deoarece in urma negocierilor cu firma franceza, Eurocopter SAS, nu s-a ajuns la nici un rezultat. Comisia de negociere a solicitat francezilor sa imbunatateasca oferta depusa. Pana ieri, la expirarea termenului de valabilitate a ofertei, Eurocopter nu a depus oferta finala imbunatatita si irevocabila la sediul AVAS. Pachetul majoritar de actiuni de 64,89% al IAR este detinut de AVAS. Obiectul de activitate al companiei brasovene il reprezinta constructia si reparatia de aeronave.


LANSARE. Anul acesta, Cobra Security  a expus in cadrul Expozitiei de Tehnica Militara ExpoMil  deja cunoscutul Corner Shot, dar si gamele de pistoale Cobra si accesorii tehnico-tactice pentru armele de asalt. CORNER SHOT reprezinta solutia perfecta pentru a infrunta amenintarile letale, care pandesc la colturi, fiind utilizat de fortele armate si fortele speciale din intreaga lume, inclusiv de fortele speciale ale tarilor membre NATO.
Pistoalele letale calibrul 9 x 19 mm, din gama COBRA, avand la baza experienta israeliana, sunt recunoscute pentru tehnologia avansata de realizare, fiind ergonomice, fiabile si rezistente, alaturi de raportul calitate - pret.