Rememorarea trecutului
Momente din istoria cinematografiei italiene din ultimi 15 ani vor fi trecute in revista, in perioada 12-16 noiembrie, la sediul Institutului Italian de Cultura "Vito Grasso" din Bucuresti in cadrul proiectului "Re
Rememorarea trecutului
Momente din istoria cinematografiei italiene din ultimi 15 ani vor fi trecute in revista, in perioada 12-16 noiembrie, la sediul Institutului Italian de Cultura "Vito Grasso" din Bucuresti in cadrul proiectului "Rememorarea trecutului". Intrarea este libera, iar prezentarea va fi asigurata de Luisa Cotta Ramosino. (L.D.)
"Sansa" lui Malaimare
La ora 11.00, va fi lansata azi, la sediul Teatrului Act din Capitala, in cadrul Festivalului National de Teatru, lucrarea "Sansa" de Mihai Malaimare, apatura in Colectia "Ego-grafii" a Editurii Polirom. Director al Teatrului Masca si el insusi actor, autorul acestui volum autobiografic il poarta pe cititor in culisele teatrului romanesc. Cartea va fi prezentata de: criticul Marina Constantinescu, teatrologul Ludmila Patlanjoglu, regizorul Cornel Todea si Mihai Malaimare. (L.D.)
Saptamana filmului
De ieri, am intrat in Saptamana Filmului Maghiar, eveniment organizat de Centrul Cultural al Republicii Ungare. Proiectiile sunt gazduite de Centrul National de Arta "Tinerimea Romana" si Centrul Cultural Ungar. (L.I.)
Debut cu "Regasiri"
Pentru debutul romanesc al tanarului pianist Cristian Budu, Orchestra medicilor si Fundatia Young&Arts au organizat, la inceputul lunii, un concert cu titlul "Regasiri" gazduit de Ateneu. Nascut in '88 la Sao Paulo (Brazilia), Cristian Budu, un nume cunoscut in mediul muzical extern, le-a oferit romanilor un program cu lucrari de Verdi, Rahmaninov si Beethoven. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.