Actionarii Rafo Onesti vor analiza propunerea conducerii companiei de majorare a capitalului cu 1,58 miliarde lei, pana la 2,018 miliarde lei, prin compensarea cu actiuni a creantelor detinute de AVAS, ANAF si de companiile Tender SA si Prospectiuni
Actionarii Rafo Onesti vor analiza propunerea conducerii companiei de majorare a capitalului cu 1,58 miliarde lei, pana la 2,018 miliarde lei, prin compensarea cu actiuni a creantelor detinute de AVAS, ANAF si de companiile Tender SA si Prospectiuni SA, a anuntat compania ieri, intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.
Aceasta Adunare Generala a fost necesara ca urmare a modificarilor constatate de experti, precizeaza comunicatul. Majorarea se va face prin emisiunea unui numar de 634.784.449 de actiuni noi cu o valoare nominala de 2,50 lei. Astfel, capitalul Rafo Onesti va fi de 2,018 miliarde lei, divizat in 807,59 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Rafo are in prezent un capital social de 432 milioane lei, divizat in 172,8 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.