"3007 - Terra maimutelor" este unul dintre acele spectacole care trebuie vazute, pentru a putea fi crezute, mai ales ca a fost conceput ca sa asigure inceputul unei stagiuni pline de succese si multe spectacole ce se vor juca cu sala plina. In urma e
"3007 - Terra maimutelor" este unul dintre acele spectacole care trebuie vazute, pentru a putea fi crezute, mai ales ca a fost conceput ca sa asigure inceputul unei stagiuni pline de succese si multe spectacole ce se vor juca cu sala plina. In urma eforturilor depuse de intreaga echipa a realizatorilor, intr-un consens demn de adevarati campioni ai artei, s-a ajuns la extraordinara performanta de a transpune efectele si atmosfera suprarealista a filmelor de fictiune, intr-un spectacol live, lucru care nu a fost usor deloc. Incepand cu data de 13 octombrie, pe scena de la Circ&Varite Globus se va putea vedea productia ce defineste noua dimensiune science fiction a unui spectacol de circ, stralucitor din toate punctele de vedere.
Scenariul, regia si designul luminilor au fost realizate de Brandusa Novac, coregrafia si costumele de Ama Butoiescu, scenografia - Vlad Gabrielescu, iar decorul de Alice Mihai si Noni Molete. Mastile de maimuta au fost realizate de Gabrijela Turturea, iar muzica e semnata de Tica Alexe. (M.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.