Fundasul Khalid Boulahrouz, care evolueaza la FC Sevilla, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor, a afirmat: "Nu se poate compara un meci Sevilla - Steaua cu Romania - Olanda! Care este mai dificil? Nu stiu!". Mijlocasul Hedwiges Maduro nu
Fundasul Khalid Boulahrouz, care evolueaza la FC Sevilla, adversara Stelei din grupa H a Ligii Campionilor, a afirmat: "Nu se poate compara un meci Sevilla - Steaua cu Romania - Olanda! Care este mai dificil? Nu stiu!". Mijlocasul Hedwiges Maduro nu crede ca Olanda este favorita. "Va fi la fel de greu ca la Rotterdam. Nu cred ca Olanda este favorita", a spus Maduro, in timp ce mijlocasul Clarence Seedorf afirma ca nu exista nici o favorita: "O sa fie mai greu, pentru ca jucam in deplasare. Sunt doua echipe puternice, care conduc grupa. Fiecare vrea victoria si nu cred ca exista o favorita". Inainte de a pleca spre Romania, olandezii s-au declarat increzatori pentru meciul de diseara. "Mutu necesita o atentie speciala, este un jucator periculos. Trebuie sa ne asiguram ca nu va deveni decisiv in meciul cu noi. Consider ca un egal nu este un rezultat bun, pentru ca de noi s-ar putea apropia Bulgaria. Avem nevoie de victorie!", a spus Boulahrouz. Ruud van Nistelrooy a afirmat ca daca Olanda castiga la Constanta, calificarea nu-i mai poate scapa. "De fapt, nu trebuie sa lasam sa ne scape calificarea in nici un fel. Poate ca Romania va juca la victorie, ceea ce ar fi bine pentru noi, ne-ar da sansa sa speculam spatiile ramase. Sa speram ca vom fructifica ocaziile pe care le vom avea. E pacat ca nu joaca Sneijder si Van Persie, sunt doi jucatori importanti, la fel ca si Melchiot, dar avem o echipa suficient de puternica pentru a rezolva aceasta problema. Avem inlocuitori buni", a spus atacantul lui Real Madrid. Arjen Robben, coechipier cu Van Nistelrooy la Real, a afirmat ca este fericit pentru revenirea la nationala. "Va trebui sa fiu atent. N-ar fi inteligent din partea mea sa incerc sa pacalesc patru-cinci jucatori odata pe teren, trebuie sa fiu destept. Daca invingem, suntem foarte aproape de calificare", a spus Robben. "Romania a lipsit de la trei turnee finale consecutive. Pe baietii lui Van Basten ii va astepta o atmosfera fierbinte la Constanta. Romanii au vrut cu tot dinadinsul sa joace in portul de la Marea Neagra. Superstitia joaca aici un rol important. Cu toate acestea, Olanda n-a pierdut nici un meci in fata Romaniei", a scris agentia "Oranje". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.