Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade.
La munte
Bucuresti
Vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 3-4 grade.
La munte
Sambata
Vremea se va raci accentuat in toate masivele. Cerul va deveni treptat variabil in Carpatii Occidentali si va fi mai mult noros in Carpatii Orientali si Meridionali unde, pe arii extinse, vor cadea precipitatii care se vor transforma in lapovita si ninsoare. Vantul va prezenta intensificari, iar in zona inalta va sufla tare, cu viteze ce vor depasi 100 km/h, viscolind ninsoarea.
Duminica
Vremea va continua sa se raceasca devenind deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Orientali si in masivele estice ale Meridionalilor, unde local vor mai cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare. Vantul va prezenta intensificari, iar in zona inalta va sufla tare, viscolind trecator ninsoarea.
In tara
Vremea se va raci, mai accentuat in jumatatea nordica. Cerul va fi mai mult noros in sudul, centrul si estul tarii, unde local va ploua. In restul teritoriului, cerul va deveni variabil, iar ploile se vor semnala izolat la inceputul intervalului. La munte, iar noaptea trecator si in nordul Moldovei, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica treptat in toate regiunile, cu viteze mai mari (70-80 km/h) in Oltenia, Transilvania, Moldova si Dobrogea, iar in zona montana inalta va depasi 100 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor avea valori de la 8-9 grade in Maramures, nordul Moldovei si estul Transilvaniei, pana la 18-19 grade in Oltenia. Temperaturile minime se vor situa intre -2 si 6 grade, cu cele mai scazute valori in nord-vest si in depresiuni, unde pe arii restranse se va produce bruma.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.