Gica Popescu si Gica Hagi au facut ieri, in urma evenimentului "Seara Campionilor - Stele in iarba", o donatie de 200.200 de euro catre fundatia FIFA "SOS Satele Copiilor Romania". "Generatia de Aur" a terminat la egalitate, scor 5-5, meciul caritabi
Gica Popescu si Gica Hagi au facut ieri, in urma evenimentului "Seara Campionilor - Stele in iarba", o donatie de 200.200 de euro catre fundatia FIFA "SOS Satele Copiilor Romania". "Generatia de Aur" a terminat la egalitate, scor 5-5, meciul caritabil cu "Legendele Olandei", disputat joi seara, pe Stadionul "Dr. Constantin Radulescu" din Cluj, in cadrul evenimentului "Seara Campionilor - Stele in iarba", care a reprezentat si meciul de retragere a lui Ioan Ovidiu Sabau. Organizatorii au anuntat ca, in urma desfasurarii acestui eveniment, peste 200.000 de euro vor ajunge la fundatia "SOS Satele Copiilor" din Bucuresti, in timp ce suma de 55.000 de euro, platita de presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, pentru tricoul lui Sabau, va ajunge la fostul antrenor Alexa Uifaleanu. "Sunt obisnuit cu copiii, pentru ca sunt ambasador SOS si vin de multe ori in sat. Suntem obositi, dar sentimentul de bucurie al copiilor de la SOS te face sa uiti de oboseala. Ar fi frumos sa facem mai des astfel de evenimente, dar lumea s-ar putea plictisi de noi", a spus Popescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.