Oficialii de la Manchester City sunt dispusi sa plateasca 20 de milioane de euro pentru achizitionarea atacantului de la AC Fiorentina, a anuntat ieri site-ul "Violanews.com", citand agentia "Calciomercato". Conducatorii clubului englez si-au anuntat
Oficialii de la Manchester City sunt dispusi sa plateasca 20 de milioane de euro pentru achizitionarea atacantului de la AC Fiorentina, a anuntat ieri site-ul "Violanews.com", citand agentia "Calciomercato". Conducatorii clubului englez si-au anuntat prezenta la Constanta, pentru a-l urmari pe Mutu in partida Romania - Olanda. Mutu a declarat, in urma cu cateva zile, ca a respins, in vara, o oferta venita de la Manchester City. "M-au contactat in vara, dar am respins oferta lor, deoarece nu intentionez sa ma intorc in Anglia. Vreau sa raman la Fiorentina!", a spus atunci internationalul roman. Mutu a fost achizitionat de Fiorentina inaintea sezonului 2006/2007, de la Juventus Torino, pentru suma de 8 milioane de euro. Inainte de a ajunge la Juventus, Mutu a evoluat la Chelsea Londra, dar a fost suspendat sapte luni dupa ce a fost depistat pozitiv cu cocaina. Chelsea l-a concediat, iar Juventus l-a legitimat gratis pe Mutu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.