Arbitrii care oficiaza in Divizia D buzoiana sunt terorizati meci de meci de Dumitru Dragomir. Atunci cand lucrurile nu merg cum doreste el, acesta ii apostrofeaza folosind un vocabular „variat“ si, de multe, ii urmareste pana la vestiar
Arbitrii care oficiaza in Divizia D buzoiana sunt terorizati meci de meci de Dumitru Dragomir. Atunci cand lucrurile nu merg cum doreste el, acesta ii apostrofeaza folosind un vocabular „variat“ si, de multe, ii urmareste pana la vestiare, unde le mai administreaza o corectie verbala. Nu este vorba despre presedintele Ligii Profesioniste de fotbal, ci despre primarul Comunei Galbinasi din judetul Buzau, un impatimit al fotbalului. Potrivit publicatiei buzoiene „Sansa“, Dragomir si-a luat si titulatura de antrenor secund al echipei locale pentru a fi mai aproape de fluierasi. Ultimul episod care l-a avut in prim plan pe tizul lui Corleone s-a petrecut saptamana trecuta, la un meci de juniori.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.