Zepter Fond de Pensii este cel de-al 18-lea administrator pe pilonul II autorizat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. Arbitrul pensiilor private a autorizat ieri atat societatea Zepter Fond de Pensii SA, care gestioneaza Zepter
Zepter Fond de Pensii este cel de-al 18-lea administrator pe pilonul II autorizat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private. Arbitrul pensiilor private a autorizat ieri atat societatea Zepter Fond de Pensii SA, care gestioneaza Zepter Fond de Pensii Administrat Privat, cat si prospectul schemei de pensii private. CSSPP respinsese la sfarsitul lunii august dosarul de infiintare a companiei Zepter Fond de Pensii, potrivit NewsIn. Daca unei companii ii este respins dosarul, aceasta poate depune o alta cerere de autorizare, daca dovedeste ca deficientele care au stat la baza respingerii initiale a dosarului au fost remediate, conform normelor comisiei pensiilor private. Compania Zepter International, fondata in urma cu 20 de ani in Austria de emigrantul de origine sarba Philip Zepter, este prezenta in Romania din anul 1993.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.