Producatorul de articole de robinetarie Armatura SA Cluj a anuntat ieri transferul unui pachet de 20% din capitalul firmei din contul Asociatiei Salariatilor si Actionarilor Minoritari  in conturile membrilor acesteia, din cauza dizolvarii asoci
Producatorul de articole de robinetarie Armatura SA Cluj a anuntat ieri transferul unui pachet de 20% din capitalul firmei din contul Asociatiei Salariatilor si Actionarilor Minoritari in conturile membrilor acesteia, din cauza dizolvarii asociatiei, a informat un comunicat al companiei.
Bursa de Valori Bucuresti a suspendat in prima parte a sedintei actiunile Armatura, deoarece nu a primit nicio informatie de la companie cu privire la dizolvarea Asociatiei Salariatilor, care va influenta cotatiile, a declarat pentru NewsIn, Stere Farmache, director general al BVB. "Asocitatia Salariatilor s-a desfiintat, iar actiunile pe care le detinea au devenit liber tranzactionabile, fapt care poate influenta cotatia titlurilor. Acesta a fost motivul pentru care am cerut suspendarea titlurilor Armatura de la tranzactionare, si am solicitat emitentului sa transmita un comunicat in acest sens", a explicat Farmache.
Ulterior, compania a transmis Bursei un comunicat in care preciza ca a fost anuntata de dizolvarea ASAM de catre Depozitarul Central, dupa ce institutia a operat transferul actiunilor in data de 5 octombrie.
Actiunile Armatura au scazut cu 6,56% in prima parte a sedintei bursiere de ieri, pana la cotatia de 0,57 lei. Valoarea schimburilor incheiate pana la suspendare a fost de 48.677 lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.