O fetita din judetul Vaslui s-a prostituat de la vårsta de 8 ani si a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati timp de trei ani, fara ca autoritatile locale sa ia vreo masura.

Fetita, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, s
O fetita din judetul Vaslui s-a prostituat de la vårsta de 8 ani si a intretinut relatii sexuale cu mai multi barbati timp de trei ani, fara ca autoritatile locale sa ia vreo masura.

Fetita, din localitatea Popeni, comuna Zorleni, s-a prostituat de la varsta de 8 ani. Satula de bataile pe care le primea de la parinti, aceasta a fugit de acasa si a fost racolata de doua verisoare, cunoscute ca isi vand trupul in schimbul unor sume de bani. Fetita a intretinut relatii sexuale atat cu minori, cat si cu adulti, ba chiar si cu batrani. Ei sunt cercetati de politie pentru intretinerea unor relatii sexuale cu o minora.
“Pana acum au fost identificati doi tineri, unul in varsta de 18 ani, care a intretinut raporturi sexuale cu minora, desi stia ca sufera de o boala venerica, iar celalalt este minor. Mai exista un grup de suspecti, insa niciunul din ei nu au recunoscut pana acum fapta si nici fata nu a vrut sa recunoasca”, a explicat Mihaela Straub, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana Vaslui. Potrivit acesteia, cei care au abuzat de fetita risca de la 3 la 10 ani de inchisoare pentru intretinerea de relatii sexual e cu un minor si de la 1la 5 ani de inchisoare pentru transmiterea unei boli venerice prin relatii sexuale. Politia colaboreaza cu reprezentantii dispensarului din zona pentru a identifica si celelalte persoane care au abuzat de fetita. Acum cateva zile, aceasta s-a prezentat in Barlad, la medicul dermatolog, impreuna cu mama sa. Ea sufera de sifilis secundar, in faza a doua.

'Violata de verisorul ei>>
Cand a aflat, mama fetitei a mers direct la politie, unde a declarat ca fetita a fost violata de un tanar de 14 ani, care este, de fapt, verisorul ei. “Cercetarile sunt in curs, dar pana acum nu s-a confirmat violul”, a spus Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui. “Este vorba despre un caz grav de prostitutie in randul copiilor. Foarte multi oameni de acolo au avut contacte sexuale cu fata. Pe långa prostitutie, aceasta consuma si bauturi alcoolice”, a declarat Ionel Stefanica Armeanu, directorul Directiei pentru Protectia Copilului, care a mai adaugat ca Directia va cere si degradarea din drepturi a parintilor, acuzati de rele tratamente. “Este un caz special si cred ca unic in Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.