Primarul municipiului Sebes, Alexandru Adrian Dancila, este urmarit penal de DNA, fiind acuzat, alaturi de o parte a consilierilor locali, precum si angajati ai Primariei Sebes, ca ar fi vandut un teren din domeniul localitatii la un pret subevaluat
Primarul municipiului Sebes, Alexandru Adrian Dancila, este urmarit penal de DNA, fiind acuzat, alaturi de o parte a consilierilor locali, precum si angajati ai Primariei Sebes, ca ar fi vandut un teren din domeniul localitatii la un pret subevaluat, creand un prejudiciu de opt milioane de euro. Cazul consilierilor din Sebes a ajuns in atentia DNA in primavara acestui an, cand procurorii anticoruptie au fost sesizati de catre un consilier juridic al Primariei Sebes, care sustinea ca primarul si consilierii locali au vandut un teren la un pret subevaluat. Consiliul local a vandut prin licitatie un teren de 24 de hectare, situat in zona “Sirinii Lancramului”, aflat in apropierea DN1 si adjudecat de catre Romaqua Group Borsesc la pretul de 6,2 euro/mp.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.