Un barbat din Deva a intrat de vineri seara in greva foamei intr-un cazinou din centrul municipiului, dupa ce a pierdut la ruleta suma de 300 de milioane de lei vechi.

Ioan Seutiut e un cunoscut al localurilor in care se joaca jocuri de n
Un barbat din Deva a intrat de vineri seara in greva foamei intr-un cazinou din centrul municipiului, dupa ce a pierdut la ruleta suma de 300 de milioane de lei vechi.

Ioan Seutiut e un cunoscut al localurilor in care se joaca jocuri de noroc. Il pasioneaza ruleta, fara de care nu mai poate trai. in fiecare zi merge si joaca la cazinou. Pana acum acesta a declarat ca a pierdut mai bine de doua miliarde de lei vechi. A vandut doua terenuri, un apartament in Deva si a scos de la banci trei credite de nevoi personale pe care le-a jucat la ruleta si le-a pierdut. in prezent are un salariu de 8,5 milioane de lei vechi, dar asta nu il impiedica sa joace sume imense la cazinou. Ultima „sesiune” s-a incheiat prost pentru devean, fapt care l-a determinat sa intre in greva foamei, chiar in fata cazinoului din oras unde a pierdut banii. Ioan Seutiut a pierdut 300 de milioane de lei vechi in cateva zile, la acelasi cazinou. Enervat la culme ca nu ii ieseau numerele, deveanul a inceput sa loveasca aparatele din cazinou, fiind evacuat de personalul de securitate. Acesta considera ca de vina pentru pierderile inregistrate este aparatul , care a fost prost reglat. „Au reglat ruleta doar dupa ce am intrat eu in greva foamei. Acum imi pare rau ca nu i-am adus pe cei de la Metrologie sa verifice aparatul si sa depisteze neregulile”, a declarat Ioan Seutiut.

A pierdut o mica avere la ruleta

In ultima saptamana Ioan Seutiut a fost prezent zi de zi in cazinou. Dupa ce a intrat in greva foamei, vineri seara, a cerut cazinoului sa-i fie returnati toti banii pierduti, chiar si cu dobanda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.