Ajuns la cea de-a sasea editie, Salonul International de Automobile Bucuresti si-a deschis ieri portile partial, adica pentru presa. De astazi insa, publicul larg va putea constata ca, anul acesta, numarul marcilor auto participante este cu aproximat
Ajuns la cea de-a sasea editie, Salonul International de Automobile Bucuresti si-a deschis ieri portile partial, adica pentru presa. De astazi insa, publicul larg va putea constata ca, anul acesta, numarul marcilor auto participante este cu aproximativ 50% mai mare decat la editia precedenta, evenimentul gazduind in total aproape 200 de expozanti.
Evenimentul se va desfasura pe o suprafata expozitionala de peste 50.000 de mp. Spatiul destinat salonului este impartit in 3 arii. Primele doua, acoperite, vor cuprinde expozantii auto, moto si ATV, respectiv expozantii de accesorii, echipamente si servicii, iar suprafata aflata in aer liber va gazdui autoutilitarele.Premiera mondiala la SIABPrintre alte evenimente, ieri, Automobile Dacia a prezentat in premiera internationala modelul Logan Pick-up, disponibil din primavara anului viitor in Romania si, ulterior, in Bulgaria, Turcia si Algeria. Pick-up-ul - al patrulea model din gama Logan - are o sarcina utila de 800 de kilograme si o platforma de incarcare de 1,8 metri. In plus, cabina va dispune de un spatiu de depozitare, situat in spatele scaunelor, cu un volum de 300 de litri.
Modelul va fi echipat cu un motor pe benzina de 1,6 litri, de 70 CP, sau un motor diesel, de 1,5 litri si 85 CP.
Automobile Dacia a anuntat anterior ca va lansa la inceputul anului viitor un autovehicul comercial pick-up, dezvoltat pe platforma modelului Logan, destinat in principal micilor afaceri.i30 pentru europeniTot ieri, Hyundai Romania a lansat modelul i30, pentru care estimeaza vanzari de 2.000 de unitati, in 2008, a declarat joi directorul general al companiei, Ghita Narcis.
Modelul va fi disponibil in patru variante de motorizare, la preturi pornind de la 10.920 euro, fara TVA. i30 se vrea un concurent periculos pentru autoturismele clasa C gen Opel Astra sau Toyota Yaris.
Pentru 2007, Hyundai Romania mizeaza pe vanzari de 12-13.000 de unitati, volum care va creste anul viitor la 18.000 de unitati, potrivit previziunilor companiei.
Hyundai va lansa anul viitor pe piata romaneasca inca trei modele.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.