La cei 80 de ani ai sai, Jean Constantin, unul dintre cei mai indragiti actori de comedie, este nevoit din cauza problemelor de sanatate sa lipseasca de la premiera propriului sau film. O coproductie romano-ceha, Roming va rula din 5 octombrie si in
La cei 80 de ani ai sai, Jean Constantin, unul dintre cei mai indragiti actori de comedie, este nevoit din cauza problemelor de sanatate sa lipseasca de la premiera propriului sau film. O coproductie romano-ceha, Roming va rula din 5 octombrie si in cinematografele din Bucuresti. ''A fost frumos cand am filmat prima secventa - trebuia sa merg pe un camp, imbracat intr-un costum alb, cu o colivie in mana. Era o secventa simpla, insa la finalul ei actorii si echipa aplaudau, iar eu nu intelegeam de ce. Mi-a explicat traducatoarea ca le placuse foarte mult'', declara nostalgic Jean Constantin intr-un interviu acordat recent. Personajul interpretat de simpaticul actor in Roming este Somali, cel mai mic rege al tiganilor, sau, cel putin, posesorul celui mai mic regat din cate exista. Cunostea pe cine trebuie, avea o nevasta generoasa (Florentina Emanoil) si avea grija ca de ochii din cap de mostenirea lui regeasca: pasarica ce veghea focul tiganilor. Atunci s-a intamplat ca singura comoara din regat sa-si ia zborul... Roming a avut parte de un succes rasunator in Cehia, unde a inregistrat peste 200.000 de spectatori si s-a facut remarcat in cadrul festivalului de la Toronto. Coproductia romano-ceha, produsa de Media Pro Pictures, in colaborare cu In Film si Infinity, va putea fi vizionata in cinematografele CinemaPRO, Hollywood Multiplex si Movieplex.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.