New Kopel Sixt va intra pe piata romaneasca a masinilor second-hand  si vrea sa vanda pana la sfarsitul anului 300 de unitati, iar in 2008 va ajunge la peste 750, luand in considerare contractele de leasing operational pe care le va incheia anul
New Kopel Sixt va intra pe piata romaneasca a masinilor second-hand si vrea sa vanda pana la sfarsitul anului 300 de unitati, iar in 2008 va ajunge la peste 750, luand in considerare contractele de leasing operational pe care le va incheia anul viitor, informeaza un comunicat al companiei.
"Avantajul nostru competitiv, ceea ce ne diferentiaza de ceilalti jucatori de pe piata masinilor second-hand din Romania, este reprezentat de faptul ca oferim spre vanzare masini de a caror intretinere am fost responsabili, conform contractelor de rent-a-car si leasing operational pe care le-am derulat. In acest mod stim intregul istoric al masinilor, le cunoastem evolutia incepand cu prima zi in care au fost contractate, iar astfel putem garanta intotdeauna pentru starea masinilor pe care le oferim spre vanzare", a declarat, in comunicat, directorul executiv New Kopel Sixt, Dudy Perry.
New Kopel este prima companie straina care a adus, in 2005, leasingul operational in Romania. New Kopel Sixt este parte a Shlomo Group, detinatorul exclusiv al licentei Sixt in Israel, de cinci ani. Shlomo Group detine si controleaza companii din diferite domenii de activitate precum infrastructura, santiere navale, imobiliare si industrie auto si intentioneaza sa-si dezvolte in continuare afacerile in Romania. New Kopel Sixt detine birouri in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca si doua noi birouri in Sibiu si Brasov, intentionand sa-si extinda reteaua in continuare. Printre clientii companiei se numara: Pepsi-Cola, URBB Elite, Alka, UTI Group, Pagini Aurii, Credit Europe Bank EON Moldova si Millennium Bank.
Divizia de leasing operational a New Kopel Sixt a incheiat anul 2006 cu contracte pentru mai mult de 2.000 de masini. Pana in septembrie 2007, compania a semnat contracte pentru circa 4.000 de masini, iar valoarea totala a contractelor a depasit 40 milioane de euro. Pana la sfarsitul lui 2007, New Kopel Sixt estimeaza o cifra de afaceri cu 100% mai mare decat anul trecut, iar pentru 2008, New Kopel Sixt se asteapta la o noua dublare a cifrei de afaceri.
Pe piata de rent-a-car din Romania, New Kopel Sixt detine o cota de piata de 25 - 30%, iar pe primul semestru 2006, numarul clientilor companiei s-a dublat, fata de aceeasi perioada a anului trecut, mai precizeaza comunicatul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.