APOSTROFAT. O zicala spune ca "orice nas isi are nasul" iar Dan Negru, prezentatorul show-ului de la Antena 1, "Vreau sa fiu vedeta", stie foarte clar acest lucru. Obisnuit sa lucreze cu oameni mari, Dan a capat obiceiul de a vorbi tare si de a gesti
APOSTROFAT. O zicala spune ca "orice nas isi are nasul" iar Dan Negru, prezentatorul show-ului de la Antena 1, "Vreau sa fiu vedeta", stie foarte clar acest lucru. Obisnuit sa lucreze cu oameni mari, Dan a capat obiceiul de a vorbi tare si de a gesticula fara masura, lucru nu tocmai pe placul copiilor. Inca de la prima intalnire intre Negru si picii atomici, Anne, Mara, Mihaita, Andreea, Iulia, Ioana si Tudor, acestia l-au rugat ca pentru emisiunea lor sa renunte la stilul care l-a consacrat. Miercuri, 3 octombrie, in prima editie "Vreau sa fiu vedeta", difuzata de Antena 1, de la ora 20:30, veti vedea cum picii il apostrofeaza fara intrerupere pe Negru. (C.S.)


LANSARE. Sambata, 29 septembrie 2007, Insula Copiilor din Parcul Herastrau a gazduit un eveniment muzical de exceptie. Micuta si talentata Verona Man, in varsta de doar noua ani, a lansat primul sau album, produs de Casa de Discuri Electrecord.
Printre cele 11 piese prezente pe album se numara si cateva melodii cu sanse reale de a deveni slagare in randul copiilor si nu numai: "Vrem bomboane", "Telefonul mobil", "Pufica". Pe aceeasi scena au mai evoluat Grupul Bim-Bam, Mihai Constantinescu, Elinne. (R.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.