Invingatoare la Constanta, Unirea s-a trezit pe prima pozitie a clasamentului. Nu este insa vorba de o intamplare, ci de consecinta fireasca a muncii depuse de "cuplul" Dan Petrescu - Mihai Stoica.     Cel putin pentru 24 de ore, Unire
Invingatoare la Constanta, Unirea s-a trezit pe prima pozitie a clasamentului. Nu este insa vorba de o intamplare, ci de consecinta fireasca a muncii depuse de "cuplul" Dan Petrescu - Mihai Stoica.     Cel putin pentru 24 de ore, Unirea Urziceni s-a aflat pe prima pozitie a clasamentului. Dupa noua etape, formatia antrenata de Dan Petrescu socheaza prin parcursul neasteptat, avand nu mai putin de sase victorii si doar o singura infrangere.     REVELATIE. Fara nici un obiectiv concret, elevii "Bursucului" au cinci puncte mai mult decat Steaua, de exemplu, dar obiectivul Unirii ramane momentan incert. "Suntem mai mult decat in grafic, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa avem 20 de puncte dupa noua etape. Sper sa nu se bage nimeni peste noi si sa ne lase sa jucam. Nu avem ca scop calificarea in cupele europene, la noi este interzis sa ne punem obiective, pentru ca si alte echipe din provincie si-au propus multe si nu au reusit nimic. Trebuie sa facem pasi marunti, daca facem pasi mari s-ar putea sa ne impiedicam. Eu sunt insa o fire ambitioasa si voi dori din ce in ce mai mult", a spus Petrescu. In ceea ce priveste partida de la Constanta, fostul international a afirmat ca una dintre principalele realizari este pastrarea intacta a portii: "Sunt fericit mai ales pentru ca a fost un meci greu, in fata unei echipe care se lupta si care avea nevoie de puncte. As fi vrut sa facem ceva mai mult in repriza a doua, dar din fericire ne-am aparat bine. Farul nu si-a creat mari ocazii, desi a dominat. Nu este usor sa mentii ritmul, mai ales ca nu am primit gol de sase etape. Acel gol primit din penalty in meciul cu «Poli» Timisoara nu il pun la socoteala, pentru ca lovitura a fost repetata de trei ori".       Cer demisia lui Gache     Aproximativ 70 de suporteri ai Farului i-au asteptat sambata pe membrii conducerii, la incheierea meciului cu Unirea Urziceni, pentru a le reprosa rezultatele slabe ale formatiei si a solicita inlocuirea antrenorului Constantin Gache. "Spectatorii sunt nemultumiti, deoarece rezultatele se lasa asteptate. Trebuie sa muncim in continuare si jucatorii sa-si mentina increderea. Stiu ca spectatorii vor sange, capete, picioare, dar am face mai mult rau daca i-am sanctiona pe fotbalisti in acest moment. Nici eu nu mai am rabdare", a spus Bosanceanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.