Va construiti un imperiu emotional simplu si fragil. Sunteti usor de ranit, dar dificultatile vietii nu va ating si nu va distrug credinta in frumusetea dragostei. Nu condamnati si nu pastrati resentimente fata de cei care va ranesc! Veti gasi cu ce
Va construiti un imperiu emotional simplu si fragil. Sunteti usor de ranit, dar dificultatile vietii nu va ating si nu va distrug credinta in frumusetea dragostei. Nu condamnati si nu pastrati resentimente fata de cei care va ranesc! Veti gasi cu certitudine mai multa fericire daca ignorati atitudinile necorespunzatoare. Ganditi pozitiv despre cei din jurul vostru si acest lucru se va intoarce spre dumneavoastra. In concluzie, va puteti permite ca experienta emotionala sa fie astazi insasi respiratia vietii dumneavoastra. Raspunsul direct la relatiile sociale va transforma intr-o companie cautata. Afectiunea este exprimata printr-o combinatie de sinceritate si impresionabilitate. Sunteti condusi de un romantism excesiv, dar aveti o anumita ezitare in fata dragostei. Sunteti comozi si lipsiti de simt practic, aveti tendinta de a depinde de altii, fara a ajunge insa la parazitism. Indecizia va poate inaspri caracterul, pana la plictiseala si dezgust. Va indreptati spre activitati sociale, dar drumul va este marcat de gelozii acute, datorate anturajului. Puteti intreprinde si cuteza orice, fiind siguri ca veti reusi. Sansa este unita cu inteligenta.

B erbec
Astazi va multumiti cu putin, nu aveti ambitii mari, dar aceasta situatie nu prea promitatoare este corectata de un total devotament familial.Nu tolerati intrusi in familia dumneavoastra, si sunteti gata sa-i agresati pe cei care va ameninta proprietatea. O posibilitate financiara mai putin evidenta pana acum iese la iveala si va capteaza toata atentia.

Taur
Sunteti catalogati drept necooperanti, deoarece va inconjurati de secretivitate, dezorientand persoanele din jurul dumneavoastra. Va este teama sa nu pierdeti ceva, sa nu vi se suspende anumite venituri, sa nu fiti tradati. Aceasta fobie nu are niciun suport real, este doar produsul propriei imaginatii. In concluzie, deveniti mai bine o persoana la care lumea sa poata apela si a carei atitudine sa inspire ajutor.

Gemeni
Aveti un sustinator puternic, care este de partea dumneavoastra si pe care va puteti intr-adevar baza. Nu neglijati insa faptul ca cineva incearca sa va traga pe sfoara si nici macar nu va ascunde acest lucru. Fiti vigilenti! Incercati sa va controlati manifestarile, deoarece puteti avea necazuri. O persoana din anturajul apropiat va cere sfatul intr-o problema delicata.

Rac
In ciuda unei atractii fizice evidente, persoana pe care o aveti in vizor va solicita mai multa atentie. Isi poate pierde repede rabdarea sau schimba atitudinea daca se va simti neglijata. Evitati persoanele lacome, deoarece astazi sunteti sensibili la orice problema legata de aspectul material. Puteti fi foarte priceputi in afaceri, acel talent de a scoate bani din „piatra seaca”.

Leu
Ati dori sa descoperiti o legatura care sa imbine toate planurile: profesional, amical, amoros si familial. Dar incercati sa nu examinati prea mult tarele emotionale ale celor din jur!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.