Derby-ul dintre Steaua si Rapid a suscitat un imens interes, la acest lucru contribuind din plin si duelul verbal dintre cei doi patroni. “Razboinicul Luminii” - Gigi Becali si “Ostasul lui Dumnezeu” - George Copos se gratule
Derby-ul dintre Steaua si Rapid a suscitat un imens interes, la acest lucru contribuind din plin si duelul verbal dintre cei doi patroni. “Razboinicul Luminii” - Gigi Becali si “Ostasul lui Dumnezeu” - George Copos se gratuleaza reciproc cu tot felul de supranume, “haiducul” si “comunistul” fiind cele mai folosite in ultima saptamana.

Fara victorie in fata rapidistilor pe propriul teren de cinci ani, stelistii spera sa sparga gheata inaintea debutului in Liga Campionilor. Ambele tabere par convinse de propriul succes, argumentele fiind extrem de diverse. „Ce inseamna echipa momentului? Cine e calificata in grupele Ligii Campionilor? Steaua. Zice toata lumea ca Rapid este echipa momentului? Notiunea de toata lumea e ca si notiunea cu gramada. Cu cat mai multe boabe, pe cat... Steaua e cea mai buna echipa in momentul asta. Asteptati doua zile ca sa dovedim. Ce ma mai intrebati de pronostic? Unu solist“, a spus Argaseala. Devenit extrem de prietenos cu jucatorii, George Copos a promis o prima de 4.000 de euro, in cazul unei victorii, f apt care l-a uimit pe patronul stelist. “Se risca sa dea atatia bani Comunistul?”, s-a intrebat Becali.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.