Centrul Medical Unirea va investi 12 milioane de euro intr-un spital privat de obstetrica-ginecologie. Din cele 12 milioane de euro, 7,5 milioane de euro vor fi investite pana la sfarsitul acestui an, se arata intr-un comunicat al CMU. Suma necesara
Centrul Medical Unirea va investi 12 milioane de euro intr-un spital privat de obstetrica-ginecologie. Din cele 12 milioane de euro, 7,5 milioane de euro vor fi investite pana la sfarsitul acestui an, se arata intr-un comunicat al CMU. Suma necesara constructiei va proveni din aportul de capital al fondului britanic 3i, actionar minoritar al Centrului Medical Unirea din februarie, dar si din contractarea de credite si fonduri proprii.Spitalul va fi dedicat exclusiv femeilor si va cuprinde 20 de saloane, doua sali de nastere si doua sali de operatii dotate cu aparatura de ultima generatie, pe o suprafata totala de 2.000 de metri patrati.Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Centrul Medical Unirea va avea sediul in apropierea Centrului de Diagnostic CMU aflat in zona rezidentiala Baneasa."Noul spital pentru femei vine in intampinarea nevoilor pe care le au pacientele clinicilor Centrului Medical Unirea. In fiecare luna, medicii nostri diagnosticheaza peste 70 de sarcini in evolutie la pacientele posesoare de card CMU, pentru care asiguram asistenta medicala in cadrul unui protocol de sarcina complex si pentru care dorim sa cream conditii de nastere deosebite", a declarat Sergiu Negut, director executiv al Centrului Medical Unirea.Centrul Medical Unirea a fost fondat in anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati si a atras la inceputul acestui an ca actionar minoritar fondul 3i Plc din Marea Britanie. CMU isi desfasoara activitatea in 8 policlinici multidisciplinare in Bucuresti si in colaborare cu peste 90 de clinici partenere in tara. Specializata pe furnizarea de servicii medicale integrate in sistem de arondare companii, CMU a depasit cifra de 45.000 arondati, in crestere cu 5.000 de arondati fata de sfarsitul anului 2006.In anul 2006, CMU a inregistrat o cifra de afaceri de aproape sase milioane de euro, in crestere cu circa 50% comparativ cu anul anterior. Cresterea s-a bazat preponderent pe atragerea unor clienti noi, dar si pe extinderea contractelor cu clientii existenti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.