Patru pugilisti din lotul Ucrainei, care participa la turneul Centura de Aur de la Constanta, s-au luat la bataie, vineri seara, cu bodyguarzii unui club din statiunea Mamaia, transmite corespondentul NewsIn. Ofiterul relatii publice al IPJ Constant

Patru pugilisti din lotul Ucrainei, care participa la turneul Centura de Aur de la Constanta, s-au luat la bataie, vineri seara, cu bodyguarzii unui club din statiunea Mamaia, transmite corespondentul NewsIn. Ofiterul relatii publice al IPJ Constanta, subinspectorul Radu Croitoru, a declarat, sambata, ca vineri seara, in jurul orei 23.00, patru pugilisti ucrainieni se aflau in clubul Goa din statiunea Mamaia unde, se pare, au consumat bauturi alcoolice.

Croitoru a precizat ca Vitali Mihieienko, de 24 de ani, Ivan Senay, de 20 de ani, Vasily Khyvchuc de 19 ani si Dmytro Rudenko de 19 ani, ar fi consumat bauturi alcolice si, la un moment dat, au inceput sa se certe cu bodyguarzii localului. Ei s-au luat la bataie, iar in urma conflictului unul dintre agentii de paza a suferit un traumatism facial, iar un sportiv a fost si el ranit. Politistii au deschis o ancheta iar boxerii sunt cercetati pentru infractiunea de lovire si alte violente, urmand a se lau masurile legale.



Muncitor ingropat sub un mal de pamant , in Bucuresti

Muncitorul ranit, sambata, in zona Grozavesti de un mal de pamant care s-a prabusit deasupra lui in timp ce lucra la un sant de canalizare a fost resuscitat de medicii Spitalului Universitar Bucuresti. Pacientul este stabil, dar in stare critica. Potrivit dr. Ana Maria Trandafir, purtator de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), muncitorul a fost adus in stop cardio-respirator, dar a fost resuscitat, stabilizat si i se fac investigatii suplimentare la computerul tomograf. "Pacientul are politraumatism grav prin strivire, iar prognosticul medicilor este rezervat, dar numai dupa investigatiile suplimentare vom sti exact care e starea lui", a precizat dr. Ana Maria Trandafir. Barbatul in varsta de 50 de ani, Bartolomeu Virgil, se afla in stop cardiac atunci cand echipele de interventie l-au scos de sub daramaturi, au declarat reprezentanti ai biroului de presa al Prefecturii pentru NewsIn. Medicii au incercat sa-l resusciteze la fata locului, nu au reusit insa, iar barbatul a fost transportat de urgenta la spital. Prefectura va demara o ancheta in acest caz, iar din primele date se pare ca este vorba despre un accident de munca.

Falsificatori de credite, trimisi in judecata la Hunedoara


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.