MAE roman a fost informat de autoritatile italiene despre masura privind pedeapsa cu inchisoare de pana la trei luni pentru spalatorii romani de parbrize din Florenta, arata un comunicat al ministerului.  Autoritatile italiene din Florenta au d
MAE roman a fost informat de autoritatile italiene despre masura privind pedeapsa cu inchisoare de pana la trei luni pentru spalatorii romani de parbrize din Florenta, arata un comunicat al ministerului. Autoritatile italiene din Florenta au decis ca - incepand cu 28 august 2007 - sa aplice sanctiuni pentru spalatorii de parbrize, printre care se afla si romani. Pedeapsa consta in trei luni de inchisoare, iar MAE indica faptul ca a fost informat pe aceasta tema. “Din datele comunicate de autoritatile italiene, ar exista cateva zeci de persoane, intre care cetateni romani, care, in unele cazuri, au agresat fizic sau verbal conducatorii auto din oras, in special femei si batrani, solicitand sume de bani mai mari decat cele oferite uzual pentru astfel de servicii”, arata comunicatul ministerului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.