Primaria capitalei Moldovei pare a fi intrat in „zodia animalelor“. Dupa ce municipalitatea a fost „trasa de urechi“ de vanzatorii de papagali, conducerea primariei se afla acum in vizorul Ligii pentru Apararea Drepturilor Ca
Primaria capitalei Moldovei pare a fi intrat in „zodia animalelor“. Dupa ce municipalitatea a fost „trasa de urechi“ de vanzatorii de papagali, conducerea primariei se afla acum in vizorul Ligii pentru Apararea Drepturilor Calului. Viceprimarul Constantin Neculau a primit recent o solicitare cel putin ciudata, fiind avertizat de o ieseanca despre faptul ca primaria va fi verificata la ... cai. „Este vorba de o persoana care mi-a spus ca intr-un cartier al orasului un cal a fost lovit de tren si a fost ucis. Ea a spus ca vede cai mai peste tot prin oras si m-a intrebat de ce nu facem grajduri pentru ei! Dupa aceea, doamna mi-a spus ca la Iasi va veni Liga pentru Apararea Drepturilor Calului care deja a fost informata si va depune un protest la Iasi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.