Romania a castigat fara mari probleme in Belarus cu 3-1, in grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, dupa un joc pe care l-a dominat in mare masura.  Mutu a deschis scorul inca din minutul 17, insa imediat gazdele au egalat prin Romashchenko
Romania a castigat fara mari probleme in Belarus cu 3-1, in grupa G a preliminariilor pentru Euro 2008, dupa un joc pe care l-a dominat in mare masura. Mutu a deschis scorul inca din minutul 17, insa imediat gazdele au egalat prin Romashchenko (minutul 20). Pana la pauza Romania a fost din nou in avantaj in urma reusitei semnata de Dica in minutul 42. Prima parte a reprizei a doua a fost dominata de bielorusi, care au incercat sa egaleze iarasi. Intrarea in teren a lui Dorinel Munteanu a dat un nou impuls jucatorilor romani. Mutu si-a incheiat evolutia excelenta din acest meci cu un gol dintr-un penalty obtinut tot de el, in minutul 75. Romania pastreaza sefia grupei G, succes conturat prin oamenii de gol ai toamnei pentru nationala, Mutu si Dica, cei care au marcat si golurile impotriva Turciei.

"Victorie muncita, asa cum m-am asteptat. Am avut momente cand am si suferit, dar nu mai conteaza. Important este ca am castigat cele trei puncte. Mutu si Dica sunt marcatori innascuti, sper sa continue sa marcheze pentru nationala. S-a vazut absenta a mai multor jucatori, dar noii veniti au jucat bine. Deocamdata suntem in grafic, sper sa nu mai predam nimanui locul intai, a declarat, pentru TVR, imediat dupa meci, antrenorul Victot Piturca.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.