Crescatorii europeni de porci, vite si pasari fac eforturi sa se mentina in afaceri, in conditiile in care, pana in prezent, nu au putut sa transfere dublarea costului furajelor, in ultimul an, asupra consumatorilor, comenteaza Reuters, citat de Medi
Crescatorii europeni de porci, vite si pasari fac eforturi sa se mentina in afaceri, in conditiile in care, pana in prezent, nu au putut sa transfere dublarea costului furajelor, in ultimul an, asupra consumatorilor, comenteaza Reuters, citat de Mediafax. Politica marilor lanturi de hypermarketuri de a mentine preturile la un nivel scazut si importurile ieftine de carne au obligat producatorii europeni sa mentina preturile aproape neschimbate, in ultimii ani. Multi crescatori de animale risca insa sa fie scosi de pe piata, ceea ce va avea ca efect cresterea preturilor alimentelor, sustin surse din industrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.