Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a revizuit in scadere previziunile privind cresterea economica a SUA, de la 2,1% la 1,9%, si a recomandat reducerea dobanzii de referinta pentru a limita efectele crizei din sectorul locuint
Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE) a revizuit in scadere previziunile privind cresterea economica a SUA, de la 2,1% la 1,9%, si a recomandat reducerea dobanzii de referinta pentru a limita efectele crizei din sectorul locuintelor si al ipotecilor, transmite Reuters, citat de Mediafax. "Riscurile au devenit mai mari. Organizatia nu prevede recesiunea economiei americane, dar nici nu exclude aceasta posibilitate", a declarat Jean-Philippe Cotis, economist-sef la OCDE. Cotis a recomandat Rezervei Federale Americane (Fed) sa reduca, luna aceasta, dobanda de referinta cu 0,25 puncte procentuale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.