Asiguratorul norvegian Storebrand va prelua SPP, divizia de asigurari de viata a bancii suedeze Handelsbanken, pentru 2,6 miliarde dolari, si va forma astfel cel mai mare furnizor de asigurari de viata si programe de pensii din nordul Europei, transm
Asiguratorul norvegian Storebrand va prelua SPP, divizia de asigurari de viata a bancii suedeze Handelsbanken, pentru 2,6 miliarde dolari, si va forma astfel cel mai mare furnizor de asigurari de viata si programe de pensii din nordul Europei, transmite Reuters, citat de Mediafax. Anuntul privind preluarea a avut o influenta negativa asupra actiunilor Storebrand, intrucat analistii considera ca pretul oferit pentru SPP este prea ridicat. Tranzactia contribuie insa la extinderea operatiunilor grupului norvegian, considerat de mult timp o tinta de preluare si care este evaluat la patru miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.