Pretul petrolului a depasit ieri 74 dolari/baril si se apropie de valoarea record, in conditiile in care Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC) a mentinut limita maxima a productiei inainte de intrunirea grupului pe 11 septembrie, relatea
Pretul petrolului a depasit ieri 74 dolari/baril si se apropie de valoarea record, in conditiile in care Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol (OPEC) a mentinut limita maxima a productiei inainte de intrunirea grupului pe 11 septembrie, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Pretul titeiului american a crescut cu 31 de centi, pana la 74,35 dolari/baril. Pretul titeiului Brent, tranzactionat la Londra, a crescut cu 53 de centi pana la 73,22 dolari/baril. Un raport efectuat de Reuters arata ca OPEC a limitat productia de petrol in august si a sugerat ca grupul intentioneaza sa mentina restrictiile la intalnirea de pe 11 septembrie de la Viena.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.