Clientii celui mai mare operator local de telefonie fixa pot vorbi gratuit in retea. Ieri, Romtelecom a anuntat ca cei care au abonamente cu minute incluse vor putea vorbi gratuit in retelele de telefonie fixa, intre orele 18 si 8.Abonamentele Confor
Clientii celui mai mare operator local de telefonie fixa pot vorbi gratuit in retea. Ieri, Romtelecom a anuntat ca cei care au abonamente cu minute incluse vor putea vorbi gratuit in retelele de telefonie fixa, intre orele 18 si 8.Abonamentele Confort 50, Confort 200 includ, din luna mai a.c., posibilitatea de a vorbi nelimitat in reteaua Romtelecom, intre orele 18 si 8 in timpul saptamanii si pe parcursul intregii zile, in week-end. Potrivit unui comunicat al companiei, noile facilitati tarifare sunt disponibile automat si gratuit pentru clientii care au unul dintre cele trei abonamente mentionate, reprezentand peste 70% din toti abonatii. In plus, toti clientii care se aboneaza la un serviciu de telefonie fixa de la Romtelecom, pana la data de 31 octombrie 2007, beneficiaza de instalarea fara taxe a liniei telefonice, iar pentru contractele incheiate pe o perioada de un an, clientii noi beneficiaza timp de trei luni de abonament gratuit, o optiune de voce si factura detaliata. Pentru contractele pe doi ani, clientii primesc aceste beneficii timp de 6 luni, plus un telefon DECT cadou (in limita stocului disponibil). In plus, abonamentul Confort Nelimitat, sustine Romtelecom, ofera un maximum de beneficii: apeluri nelimitate gratuite in retea, indiferent de palierul orar si de zi, apeluri nelimitate gratuite in orice retea de telefonie fixa din Romania in afara orelor de varf si o reducere de 33% la apelurile efectuate catre orice retea de telefonie mobila nationala, indiferent de ora apelului. Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, iar grupul OTE detine 54,01% din actiunile companiei, in timp ce statul roman controleaza restul. Compania a inregistrat in trimestrul al doilea un profit net de 1,4 milioane euro, dupa ce in perioada similara a anului trecut afisase pierderi de 4,2 milioane euro, iar veniturile au ramas constante, in jurul a 217 milioane euro, conform raportului financiar al OTE Group.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.