Cancelarul german Angela Merkel se situeaza pentru al doilea an consecutiv in fruntea clasamentului femeilor celor mai puternice din lume, al revistei Forbes, in timp ce vicepremierul chinez Wu Yi il detroneaza pe secretarul american de Stat Condolee
Cancelarul german Angela Merkel se situeaza pentru al doilea an consecutiv in fruntea clasamentului femeilor celor mai puternice din lume, al revistei Forbes, in timp ce vicepremierul chinez Wu Yi il detroneaza pe secretarul american de Stat Condoleeza Rice, ocupand locul al doilea. Revista americana publica pentru cel de-al patrulea an consecutiv o lista a celor 100 de femei cele mai influente din lume. Ministrul francez de Finante, Christine Lagarde, se afla pe locul al 12-lea. Hillary Clinton, candidata la investitura democarata pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2008, ocupa locul 25.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.